Se caută un nume pentru telefonul Nokia cu Windows Phone: Fusion, Phoenix sau Genesis?

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.727 ori
<b>Se caută un nume pentru telefonul Nokia cu Windows Phone: Fusion, Phoenix sau Genesis?</b>Cu câteva luni în urma Nokia propunea fanilor săi și designerilor să creeze un concept al unui viitor telefon Nokia, votând o serie de aspecte într-un formular special. Ce a rezultat semăna destul de mult cu actualul Nokia N9. Acum Nokia revine cu...

Cu câteva luni în urma Nokia propunea fanilor săi și designerilor să creeze un concept al unui viitor telefon Nokia, votând o serie de aspecte într-un formular special. Ce a rezultat semăna destul de mult cu actualul Nokia N9. Acum Nokia revine cu o propunere similară, dar una legată de branding, în ideea de "haideți să denumim seria de telefoane WP7".

Numele propuse de Nokia sunt Fusion, Genesis, Phoenix, Elite, EZ, Challenger, Share și Metro. Până acum, sondajul îl are drept favorit pe Phoenix, urmat de Genesis și Fusion. și Metro a primit destul de multe voturi, atingând 6% din preferințele utilizatorilor. Rețineți că aici nu este atât vorba de numele unui singur telefon, cât al unei întregi serii de terminale WP7 produse de nordici. Astfel, cum Apple are iPhone, Samsung are Galaxy și Android are modelele Droid, așa și Nokia va avea... Phoenix, cel mai probabil.

Inițial, fuseseră postate 20 de nume de branduri din care să aleagă votanții, iar inițiativa îi aparține lui Chanse Arrington, șef al secțiunii de dezvoltare marketing Nokia din State. Un nume ca Phoenix mă duce cu gândul la o renaștere Nokia din propria-i cenușă, asta dacă e cazul aici, deoarece producătorul finlandez nu pare a fi "în cenușă" în acest moment.

Personal, prefer Fusion, deoarece sună mai aproape de definiția unui smartphone, în mod sigur mai aproape decât Genesis sau Phoenix.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×