Se pregateste un succesor pentru iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.071 ori
<b>Se pregateste un succesor pentru iPhone</b>In timp ce modelul original nu a fost lansat inca, compania producatoare lucreaza deja la un model iPhone 2.0, care va debuta din cate se pare la showul Macworld 2008, de la San Francisco. Zvonurile anunta navigatie GPS, capacitati extinse WiFi si...

In timp ce modelul original nu a fost lansat inca, compania producatoare lucreaza deja la un model iPhone 2.0, care va debuta din cate se pare la showul Macworld 2008, de la San Francisco.

Zvonurile anunta navigatie GPS, capacitati extinse WiFi si sincronizare cu serverele email printre specificatiile tehnice ale noului terminal. Totusi, ne intrebam de ce lipseste conectivitatea 3G de pe aceasta lista si de ce Apple alege sa lanseze o noua versiune a telefonului la mai putin de un an de la prima lansare. Am mai vazut o astfel de manevra de marketing, din partea celor de la Nintendo, in cazul lui DS Lite, dar consola portabila a ramas neschimbata, primind doar modificari estetice.

Pentru marile companii ca Apple nici o data nu este batuta in cuie si nu ar trebui sa credem aceste supozitii, mai ales daca luam in considerare faptul ca Steve Jobs si compania vor trebui sa se ocupe de promovarea intensiva a sistemului de operare Leopard, care se va lansa (se va lansa?) in octombrie. Speram ca zvonurile sa fie infirmate, deoarece ne surade ideea unui iPhone 3G si publicul nu si-ar dori cu siguranta un update minor, care sa exploateze o parte din frenezia initiala a fanilor terminalului.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×