LG si Sprint pregatesc un nou slider

1.562 ori
<b>LG si Sprint pregatesc un nou slider</b>Dupa avalansa de terminale dotate cu touchscreen, in frunte cu iPhone si HTC Touch, vestile despre noi telefoane dotate cu tastaturi QWERTY nu pot decat sa incante fanii acestor terminale. Nu exista inca un handset dotat cu tastatura complet QWERTY, care...

Dupa avalansa de terminale dotate cu touchscreen, in frunte cu iPhone si HTC Touch, vestile despre noi telefoane dotate cu tastaturi QWERTY nu pot decat sa incante fanii acestor terminale.

Nu exista inca un handset dotat cu tastatura complet QWERTY, care sa poarte brandingul Sprint si, daca zvonurile sunt reale vom vedea curand un astfel de terminal produs de LG. Suntem siguri ca un non-smartphone ar fi un hit pentru Sprint, dar vom afla despre ce model este vorba de abia in al patrulea trimestru financiar al acestui an. La capitolul specificatii tehnice putem doar sa presupunem ca terminalul va fi dotat cu o camera digitala (la o rezolutie oarecare), Bluetooth, micro SD si interfata specifica unui slider.

Totusi nu putem inca sa judecam telefonul, nestiind rezolutia displayului sau, rezolutia camerei sau daca terminalul suporta EV-DO. Cu toate reducerile si optiunile de abonamente, terminalul va costa aproximativ 200 de dolari, modelulul tintind spre publicul pasionat de mesajele text. Nu am baga mana in foc, dar putem banui ca noul terminal va suporta downloaduri de muzica prin Sprint Power Vision la viteze EV-DO.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×