Joost tinteste catre televiziunea mobila

1.240 ori
<b>Joost tinteste catre televiziunea mobila</b>Nu ati auzit inca de Joost? Cu siguranta veti auzi acest nume destul de des in viitorul apropiat, acesta fiind un serviciu de televiziune online care ofera servicii de top cu ajutorul providerilor si al companiilor de televiziune. Joost, impreuna cu...

Nu ati auzit inca de Joost? Cu siguranta veti auzi acest nume destul de des in viitorul apropiat, acesta fiind un serviciu de televiziune online care ofera servicii de top cu ajutorul providerilor si al companiilor de televiziune.

Joost, impreuna cu rivalii sai, Babelgum si VeohTV va oferi o provocare pentru modelele traditionale de transmisiune TV. La ora actuala el este disponibil doar online, in versiunea beta, dar dupa spusele CEO-ului, Mike Volpi, Joost se va axa pe televiziunea mobila in viitor. "Joost este un software care poate fi folosit pe o larga varietate de platforme" a afirmat Volpi. "Ar putea fi inclus intr-un televizor dotat cu o conexiune Ethernet sau folosit in cadrul unui telefon mobil, eventual pe un alt gadget ce va aparea in viitor", a completat CEO-ul companiei.

Deja se vorbeste despre o serie de emisiuni si showuri create special pentru televiziunea mobila, celebrele "mobisodes" mentionate intr-un articol anterior. Deoarece acest domeniu este inca la inceputuri (cel putin in Europa), concurenta este acerba, dar "jucatorii" acestei piete sunt destul de putini, fara vreo dovada clara de suprematie a unei companii. Dupa cativa ani de lucru la infrastructura necesara transmisiilor TV pentru mobile, vom putea analiza ofertele marilor companii, in functie de pachetele de programe, dar si de tarife si de calitatea imaginii.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×