Se rescrie istoria cautarii web: Google Instant afiseaza rezultatele cautarii pe masura ce tastati (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.022 ori
<b>Se rescrie istoria cautarii web: Google Instant afiseaza rezultatele cautarii pe masura ce tastati (Video)</b>Google anunta ieri un nou upgrade adus motorului sau de cautare, care va permite afisarea de rezultate pe masura ce scrieti cuvintele cheie in bara de cautare. Pe numele sau Google Instant, aceasta functie este prezentata pe larg in clipul de mai jos:...

Google anunta ieri un nou upgrade adus motorului sau de cautare, care va permite afisarea de rezultate pe masura ce scrieti cuvintele cheie in bara de cautare. Pe numele sau Google Instant, aceasta functie este prezentata pe larg in clipul de mai jos:

Avantajul lui Instant? Vor fi economisite aproximativ 2, pana la 5 secunde pe cautare. Studiile Google au aratat ca utilizatorul de rand scrie destul de lent, dar citeste rapid si vor trece 300 de milisecunde intre tastari si doar 30 de milisecunde intre schimbarile de directie a privirii pe pagina web.

Feedback-ul instant este solutia aleasa de Google, avand si avantajul ca ofera indicii utilizatorilor care nu stiu exact ce cauta. Cel mai probabil rezultat al cautarii dumneavoastra va fi afisat cu text gri direct in bara de cautare, astfel ca va veti opri din scris la timp, daca ati gasit ce cautati.

Mai multe detalii aflati din aceasta postare Google.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×