Televizorul tau Samsung va "prinde" Android OS

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.057 ori
<b>Televizorul tau Samsung va "prinde" Android OS</b>Samsung a anuntat recent ca intentioneaza sa adapteze platforma Google Android astfel incat sa fie compatibila cu televizoarele sale. Totul e in faza de proiect deocamdata si nu stim inca daca este de fapt vorba despre platforma Google TV, creata special...

Samsung a anuntat recent ca intentioneaza sa adapteze platforma Google Android astfel incat sa fie compatibila cu televizoarele sale. Totul e in faza de proiect deocamdata si nu stim inca daca este de fapt vorba despre platforma Google TV, creata special pentru astfel de produse electronice sau de o varianta customizata de Android.

Prin aceasta initiativa, Samsung ar rivaliza cu Sony, care deja s-a anuntat printre primele companii care vor adopta tehnologia Google TV pe produsele lor noi. Cu astfel de nume gata sa produca hardware pentru softul oferit de Google, lucrurile par promitatoare pentru gigantul motoarelor de cautare.

Sa vedem cum vor reactiona alte branduri de top, ca LG, Panasonic sau Toshiba la cresterea in popularitate a lui Google TV, respectiv la implementarea lui Android pe televizoare.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×