Se scrie istoria Android În următoarele săptămâni: Ice Cream Sandwich confirmat pentru lansare În octombrie/noiembrie

Autor:  | Publicat în:  Android 1.472 ori
<b>Se scrie istoria Android În următoarele săptămâni: Ice Cream Sandwich confirmat pentru lansare În octombrie/noiembrie</b>Directorul executiv Google, Eric Schmidt este genul de oficial al unei mari companii care nu se teme să dezvăluie informații despre viitoare produse. Lucrurile devin cu atât mai interesante când e vorba despre un viitor sistem de operare, care se...

Directorul executiv Google, Eric Schmidt este genul de oficial al unei mari companii care nu se teme să dezvăluie informații despre viitoare produse. Lucrurile devin cu atât mai interesante când e vorba despre un viitor sistem de operare, care se pare că va scrie istorie, cel puțin în segmentul mobil.

Evident, ați ghicit că este vorba despre Android Ice Cream Sandwich, care în sfârșit are o estimare a datei de lansare: octombrie/noiembrie, conform lui Eric Schmidt. Asta înseamnă că mai avem de așteptat câteva săptămâni până să asistăm la prezentarea următorului capitol din implicarea Google în bătălia platformelor mobile.

în plus o lansare atât de apropiată înseamnă că în curând vom vedea și SDK-ul Ice Cream Sandwich pe web și poate și indicații cu privire la viitoare modele de tablete și telefoane. Vestea bună e că suntem și mai aproape de următorul telefon Google Nexus și anume Prime, cel produs de Samsung. Acesta va fi primul cu Ice Cream Sandwich la bord și alți privilegiați vor fi și posesorii de Nexus S și poate și Nexus One, care vor primi la rândul lor acest update cu prioritate.

în plus, astăzi Sony Ericsson a promis că toate modelele Xperia lansate în acest an sunt candidate la primirea noului Android, deci numai vești bune din această direcție. Un singur lucru doresc de la noul Android: mai multe aplicații dedicate pentru tablete și mai puține force close-uri... și ar fi perfect.

Detalii în clipul de mai jos pe la minutul 30:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×