Şeful Telekom atacă RCS & RDS pe tema dezvoltării unei reţele de distribuţie de energie electrică

Autor:  | Publicat în:  TELEKOM 1.493 ori
<b>Şeful Telekom atacă RCS & RDS pe tema dezvoltării unei reţele de distribuţie de energie electrică</b>Am observat pe Facebook viralizarea rapidă a declaraţiilor şefului Telekom, Nikolai Beckers, care se arată nemulţumit de birocraţia şi lucrările la infrastructură din Rom&acirc;nia. &Icirc;n completarea acestor nemulţumiri vine şi un atac la...

Am observat pe Facebook viralizarea rapidă a declaraţiilor şefului Telekom, Nikolai Beckers, care se arată nemulţumit de birocraţia şi lucrările la infrastructură din România. În completarea acestor nemulţumiri vine şi un atac la adresa RCS & RDS.

Probabil ştiţi deja că în ultimele luni RCS & RDS a demarat construcţia unei reţele de distribuţie a energiei electrice. Un prim proiect de genul ştiu că fusese pornit la Oradea, dar acum s-a extins şi către alte localităţi, în zone rezidenţiale. Beckers considera că RDS nu are autorizaţii de construcţie şi se miră că autorităţile "nu fac nimic" în această privinţă.

Constanța este unul dintre oraşele menţionate ca hub pentru dezvoltarea noilor servicii RCS & RDS. Având în vedere cota mare de piaţă a jucătorilor ENEL, Electrica, E.ON sau CEZ, aceştia vor reacţiona cu siguranţă la apariţia noului competitor. Şi asta mai ales dacă RCS & RDS merge pe preţuri agresive. Puteţi afla mai multe despre declaraţiile şefului Telekom din materialul de pe Ziarul Financiar.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×