eMAG ne prezintă astăzi noi reduceri; tableta iPad Mini Retina costă 1.299 lei

Autor:  | Publicat în:  Reduceri 1.317 ori
<b>eMAG ne prezintă astăzi noi reduceri; tableta iPad Mini Retina costă 1.299 lei</b>Pe l&acirc;ngă reducerile speciale aplicate produselor Samsung, eMAG oferă &icirc;ncep&acirc;nd de astăzi și discount-uri pentru modele ale altor producători. Noua campanie se desfășoară &icirc;n perioada 18-24 august și ne oferă c&acirc;teva...

Pe lângă reducerile speciale aplicate produselor Samsung, eMAG oferă începând de astăzi și discount-uri pentru modele ale altor producători. Noua campanie se desfășoară în perioada 18-24 august și ne oferă câteva device-uri ce ne-ar putea face cu ochiul.

Unul dintre acestea, este telefonul Allview P6 Energy, device ce se poate lăuda în primul rând cu o baterie de 5.000 mAh care promite până la o zi de autonomie în modul convorbire, sau 500 ore în standby. De asemenea, acest model poate încărca și bateria altui device prin intermediul unui cablu OTG. Prețul său este de 699 lei (preț vechi 799 lei)

iPad Mini cu ecran Retina la reducere

Avem parte și de o reducere interesantă pentru tableta iPad Mini cu ecran Retina, un terminal ce dispune de un ecran IPS de 7.9 inch cu rezoluție 2048 x 1536 pixeli, 1 GB memorie RAM, difuzoare stereo și un procesor Apple A7. Această tabletă este comercializată de eMAG pentru suma de 1.299 lei (preț vechi 1.499 lei)

Pentru mai multe reduceri, puteți vizita pagina eMAG.ro de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×