iPhone 6s vs. iPhone 7 într-un video comparativ; vedem diferențele la nivel estetic

2.186 ori
<b>iPhone 6s vs. iPhone 7 într-un video comparativ; vedem diferențele la nivel estetic</b>Este aproape sigur faptul că design-ul lui iPhone 7 va fi în mare parte similar cu cel adus de către iPhone 6 și iPhone 6s. Avem mici schimbări estetice, acestea fiind prezentate astăzi prin intermediul unui clip video ajuns pe web, unul în care se compar

Vedeam anterior un clip video foarte scurt în care ne era prezentat nimeni altul decât iPhone 7, dar astăzi este cazul să aruncăm o privire mai detaliată asupra noului telefon. În întămâpinarea noastră sosește un material video de 2 minute și 39 secunde în care iPhone 6s este comparat cu modelul iPhone 7 din punct de vedere al modificărilor estetice ce au fost aduse de către compania din Cupertino.

Modelele sunt aproape identice, dar există și câteva detalii extra prin care telefoanele se diferențiază. Lipsa jack-ului audio este una dintre acestea, prezența unei grile secundare pentru difuzor, dar și senzorul mai generos al camerei foto. Încă nu este clar dacă primim difuzoare stereo odată cu renunțarea la portul audio, sau dacă sub cea de-a doua grilă de la bază regăsim de fapt microfonul pentru convorbiri.

Cel puțin din punct de vedere estetic, trecerea de la iPhone 6/6s la noua generație nu pare a se merita, poate doar dacă luăm în calcul pachetul hardware ce va fi inclus la interior. Vom primi aici un procesor Apple A10, 2 sau 3 GB memorie RAM, o cameră duală pe modelul phablet, dar și variante standard cu 32 GB de stocare. 

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×