Sennheiser prezintă primele module audio pentru telefoanele Google Project Ara (Video)

717 ori
<b>Sennheiser prezintă primele module audio pentru telefoanele Google Project Ara (Video)</b>Anul 2015 va fi marcat pe lângă alte lansări de produse, și de către debutul comercial al smartphone-ului modular&nbsp;Google Project Ara, device ce va putea fi personalizat cu module hardware în funcție de necesități. Astfel, vom putea alege un...

Anul 2015 va fi marcat pe lângă alte lansări de produse, și de către debutul comercial al smartphone-ului modular Google Project Ara, device ce va putea fi personalizat cu module hardware în funcție de necesități. Astfel, vom putea alege un senzor foto mai puternic, un difuzor de înaltă calitate, sau chiar și un procesor de ultimă generație fără a schimba telefonul.

Un partener al celor de la Google în acest proiect este și Sennheiser, binecunoscuta companie dezvoltatoare de soluții audio. Aceștia au plăcerea să ne prezinte astăzi primele module audio compatibile cu Project Ara, dispozitive ce pot fi văzute în clipul video de mai jos.

O astfel de componentă prezentată sosește la pachet cu două jack-uri audio 3.5 mm ce se pot dovedi foarte utile atât pentru împărtășirea muzicii cu prietenii din jur prin intermediul unor alte căști, cât și pentru atașarea unui microfon extern. Voi cum v-ați personaliza smartphone-ul Google Project Ara?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×