No. 1 G2 Smartwatch e o copie de Samsung Gear 2, dar una reușită

1.477 ori
<b>No. 1 G2 Smartwatch e o copie de Samsung Gear 2, dar una reușită</b>Firma chineză No. 1 e specializată pe clonarea de terminale moderne ale altor companii și vanzarea lor la prețuri reduse. Este și cazul telefoanelor și mai nou și smartwatchurilor. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este modelul No. 1 G2, o copie...

Firma chineză No. 1 e specializată pe clonarea de terminale moderne ale altor companii și vanzarea lor la prețuri reduse. Este și cazul telefoanelor și mai nou și smartwatchurilor. Astfel, ceea ce vedeți mai jos este modelul No. 1 G2, o copie fidelă de Samsung Gear 2.

Ceasul adopta designul pătrățos specific Samsung, include și un buton Home fizic și chiar și senzorul pentru puls din zonă care atinge pielea utilizatorului. Până și dockul pentru încărcare de la Samsung e imitat. Aceasta clona are chiar și un avantaj și anume faptul că permite o schimbare mai ușoară a curelelor, decât în cazul modelului Samsung. Smartwatchul vine pe auriu sau argintiu și include cateva stiluri diferite de curele, de la una cauciucată TPU, la metal și piele chiar.

No. 1 G2 Smartwatch e o copie de Samsung Gear 2, dar una reușită

în mod surprinzător No. 1 G2 aduce și o zonă frontală din sticlă de safir, care nu poate fi zgâriată. Senzorul de puls din zona interioară funcționează OK, avem și emițător infraroșu pentru a controla televizorul și chiar și o cameră este inclusă. Ceasul se conectează la terminale mobile via Bluetooth 4.0, inclusiv modele iPhone sau orice handset Android.

Avem și un magazin de aplicații dedicat, dar doar în limba chineză deocamdată. Acest gen de produs sună prea bine pentru a fi adevărat și el costa și un accesibil 90 de dolari, iar ceasul mai este și rezistent la apă.
​

No. 1 G2

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×