Senzații, Radare și Titani de la HTC acum și În România! Iată prețurile pentru HTC Titan, HTC Radar și HTC Sensation XE

2.048 ori
<b>Senzații, Radare și Titani de la HTC acum și În România! Iată prețurile pentru HTC Titan, HTC Radar și HTC Sensation XE</b>Dacă vreți să fiți primii care află ce poate sistemul audio de la Beats by Dre integrat pe HTC Sensation XE, atunci aflați că terminalul a sosit în România și că va avea prețul de 2.449 lei. și acesta nu este singurul model nou HTC pe care...

Dacă vreți să fiți primii care află ce poate sistemul audio de la Beats by Dre integrat pe HTC Sensation XE, atunci aflați că terminalul a sosit în România și că va avea prețul de 2.449 lei. și acesta nu este singurul model nou HTC pe care îl vedem! Mai jos aflați care mai sunt noutățile.

Este vorba evident despre mult-asteptatele noi modele cu Mango OS, HTC Radar și HTC Titan. Primul costă 1.699 lei și a fost anunțat împreună cu Titan luna trecută în cadrul unui eveniment oficial la Londra. HTC Radar cântărește 137 de grame, vine cu un display de 3.8 inchi cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, difuzoare stereo, 8 GB memorie internă, 512 MB RAM și procesor de 1 GHz. Nu sunt foarte impresionante aceste dotări, de aici și prețul destul de accesibil.

HTC Titan QuickMobile

în ce îl privește pe HTC Titan, acesta este un uriaș cu o diagonală de 4.7 inchi, greutate de 160 de grame, grosime de 9.9 mm și rezoluție de 480 x 800 pixeli. 16 GB memorie, 512 MB RAM și același procesor de 1GHz întregesc lista de dotări pentru acest device, care vine și cu o cameră de 8 megapixeli. Prețul sau este de 2699 lei.

HTC Sensation XE QuickMobile ScreenShot

HTC Sensation XE este același Sensation pe care îl cunoaștem deja, dar cu upgrade de hardware, care aduce în plus mai mult RAM (de la 768 MB la 1 GB) și o creștere a frecvenței procesorului de la 1.2 la 1.5 GHz (dual core). în plus beneficiem și de un set de căști Beats Audio, de sistem audio Beats încorporat în telefon și de Android 2.3.4 Gingerbread.

Care dintre aceste handseturi vă tentează?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×