Senzor CMOS de 8 megapixeli de la Samsung, inca o premiera mondiala

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.569 ori
<b>Senzor CMOS de 8 megapixeli de la Samsung, inca o premiera mondiala</b>Probabil stiti deja ca majoritatea terminalelor mobile moderne includ camere de 2 sau 3 megapixeli, dar se pare ca Samsung este pe cale sa schimbe standardul inlocuind actualele camere cu unele de 8 megapixeli. Compania tocmai a anuntat faptul ca un...

Probabil stiti deja ca majoritatea terminalelor mobile moderne includ camere de 2 sau 3 megapixeli, dar se pare ca Samsung este pe cale sa schimbe standardul inlocuind actualele camere cu unele de 8 megapixeli.

Compania tocmai a anuntat faptul ca un senzor CMOS de 8 megapixeli este disponibil, iar surprinzator este faptul ca acesta are aceeasi marime ca si cele de 3 megapixeli (10.5 x 11.5 x 9.4 mm). Inovatia va schimba cu siguranta standardul camerelor cu care sunt dotate telefoanele moderne, aducand un profit important celor de la Samsung. Deja exista o tendinta de a trece de la 3 la 5 megapixeli, aceasta fiind adoptata de catre LG, Samsung, Gigabyte si Smart, companii care au produs telefoane cu senzori CCD de 5 megapixeli anul trecut.

Singurele probleme ale noii tehnologii ar fi consumul de energie electrica si pretul crescut al terminalelor, determinat de includerea noului tip de senzor. Cu toate acestea, utilizatorii noilor handseturi vor aprecia calitatea pozelor facute cu propriul telefon, uitand de defectele mentionate anterior. Ramane de vazut care va fi replica celor de la Sony Ericsson, care domina piata cameraphone-urilor prin intermediul hiturilor sale din seria Cybershot.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×