Tarife pentru telefonia mobila mai mici cu 30% in 3 ani

Autor:  | Publicat în:  Financiare 1.248 ori
<b>Tarife pentru telefonia mobila mai mici cu 30% in 3 ani</b>Tarifele marilor operatori mobili vor scadea semnificativ in urmatorii ani, conform The Money Channel si statisticilor oficiale ale celor de la ANRCTI. &nbsp; Noul tarif mediu pe minut va fi peste 3 ani de 25 de bani, cu aproximativ 30% mai mic decat cel...

Tarifele marilor operatori mobili vor scadea semnificativ in urmatorii ani, conform The Money Channel si statisticilor oficiale ale celor de la ANRCTI.

Noul tarif mediu pe minut va fi peste 3 ani de 25 de bani, cu aproximativ 30% mai mic decat cel actual. Specialistii industriei mobile afirma ca o astfel de reducere a tarifelor soseste pe fondul concurentei crescande. Conform ANRCTI, pana la finalul acestui an, serviciile de telefonie mobila vor opera cu tarife medii de 32 de bani pe minut, cu 4 bani mai putin decat anul trecut. Acest trend va continua in anii viitori, mai ales daca avem in vedere faptul ca RCS & RDS se va alatura listei de operatori, crescand concurenta pe piata mobila.

Ieftinirea anterior mentionata va duce la cresterea numarului de clienti ai operatorilor, dar si la cresterea ratei de penetrare, de aproape 100% la ora actuala. In acest ritm, Romania va deveni una dintre cele mai importante piete mobile din lume si vom beneficia de cat mai multe terminale lansate in premiera pe plaiurile mioritice si poate si de un viitor exclusiv wireless si VoIP.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×