Sony Ericsson va lansa supertelefonul P5i la jumatatea lui 2008

1.639 ori
<b>Sony Ericsson va lansa supertelefonul P5i la jumatatea lui 2008</b>Desi fusese programat pentru o lansare prematura, cel mai nou supertelefon Sony Ericsson nu va vedea lumina reflectoarelor maine, ci de abia in mai sau iunie, anul viitor. Telefonul, pe numele sau P5i este tot ce si-ar putea dori un pasionat al industriei...

Desi fusese programat pentru o lansare prematura, cel mai nou supertelefon Sony Ericsson nu va vedea lumina reflectoarelor maine, ci de abia in mai sau iunie, anul viitor. Telefonul, pe numele sau P5i este tot ce si-ar putea dori un pasionat al industriei mobile:

Motivul pentru care terminalul nu se lanseaza chiar acum este faptul ca P5i a avut nevoie de o serie de modificari, avand probabil probleme de hardware. Desi putem afirma foarte usor ca P1i este inca destul de popular, pentru a fi "ucis" de catre un nou model, Sony Ericsson nu obisnuieste sa isi savureze victoria mai mult decat ar trebui, pregatindu-se mereu de o  noua lansare. Pe lista de specificatii tehnice ale lui P5i se afla un display VGA cu diagonala de 2.8 inch, GPS integrat si suport Wi-Fi.

Camera noului handset suporta o rezolutie de 5 megapixeli si este dotata cu autofocus, in vreme ce supertelefonul va oferi utilizatorilor sai suport HSUPA si va include 128MB RAM. Toate aceste feature-uri vor fi "ascunse" intr-un slider de mici dimensiuni, care arata exact ca telefonul concept din imaginea de mai sus. Stim ca lista de dotari ale lui P5i suna prea bine pentru a fi reala, dar totusi anul 2008 va impune noi standarde in definirea conceptului de telefon high end, iar Sony Ericsson pare a se adapta din mers.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×