Servicii de telefonie inferioare la bulgari

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.078 ori
<b>Servicii de telefonie inferioare la bulgari</b>BusinessMagazin ne informeaza ca Bulgaria s-a clasat pe ultimul loc in UE in 2007 in ce priveste calitatea serviciilor sale de telefonie, dupa cum arata un raport oficial. Rata de penetrare a telefoniei mobile este de 123% la vecinii nostri din sud, iar...

BusinessMagazin ne informeaza ca Bulgaria s-a clasat pe ultimul loc in UE in 2007 in ce priveste calitatea serviciilor sale de telefonie, dupa cum arata un raport oficial.

Rata de penetrare a telefoniei mobile este de 123% la vecinii nostri din sud, iar in mod bizar tarifele continua sa ramana ridicate, fiind chiar cele mai mari din UE. De asemenea, la ora actuala, Romania si Bulgaria sunt singurele tari membre in care abonatii nu pot sa pastreze numarul de telefon atunci cand opteaza pentru alt operator. Acest proces, cunoscut sub numele de portabilitate a numarului de telefon va fi introdus din octombrie si in Romania.

Revenind la vecinii nostri de peste Dunare, tariful mediu practicat de operatorii bulgari de telefonie fixa (pentru apelarea pe mobil) este de 0.19 euro, mai mult decat dublu fata de media europeana (0.09 euro). Acelasi raport al UE ne informeaza ca Bulgaria are cea mai scazuta rata de penetrare a serviciilor Internet broadband, 7.6%, mai putin de jumatate din media europeana de 20%. Privind catre sud, putem constata ca Romania sta chiar bine la capitolul telefonie, atat prin tarife, servicii, cat si in ce priveste Internetul broadband.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×