Google doreste sa preia Skype?

1.063 ori
<b>Google doreste sa preia Skype?</b>Exista zvonuri conform carora eBay doreste sa renunte la Skype, iar printre companiile interesante de gigantul VoIP se numara, evident si Google. Skype a fost cumparat de catre eBay in 2005 la pretul de 3.1 miliarde de dolari, dar nici pana azi nu a adus...

Exista zvonuri conform carora eBay doreste sa renunte la Skype, iar printre companiile interesante de gigantul VoIP se numara, evident si Google.
Skype a fost cumparat de catre eBay in 2005 la pretul de 3.1 miliarde de dolari, dar nici pana azi nu a adus suficient profit companiei cumparatoare. Anul trecut serviciul VoIP a inregistrat pierderi serioase, iar co-fondatorul si CEO-ul sau, Niklas Zennstrom a fost inlaturat in octombrie 2007. Ultimele raporturi cu privire la SKype indica faptul ca eBay ar dori sa scape de "problema" si se afla deja in discutii cu Google, despre un parteneriat sau o vanzare completa.

Nu se cunosc prea multe detalii despre aceasta tranzactie, la ora actuala iar Techcrunch ne informeaza ca Skype nu vorbeste cu presa deocamdata, nici macar in cadrul conferintei CTIA Wireless din Las Vegas, cel putin nu despre acest subiect. Google a lansat deja un serviciu VoIP prin GTalk, achizitionand varianta initiala pentru 50 de milioane de dolari. Vom asista oare la o colaborare a gigantilor Skype si Google? Oare poate Skype sa fie "mai gratuit" decat este deja?

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×