Cum sa-ti faci iPhone-ul mai urat cu o carcasa/antena Griffin

1.039 ori
<b>Cum sa-ti faci iPhone-ul mai urat cu o carcasa/antena Griffin</b>In cazul in care va place prea mult felul in care arata iPhone-ul dumneavoastra avem solutia ideala pentru a-l urati: carcasa cu antena Griffin si toate accesoriile sale. ClearBoost, produsul celor de la Griffin este o combinatie de antena, carcasa si...

In cazul in care va place prea mult felul in care arata iPhone-ul dumneavoastra avem solutia ideala pentru a-l urati: carcasa cu antena Griffin si toate accesoriile sale.

ClearBoost, produsul celor de la Griffin este o combinatie de antena, carcasa si ecran protector, care strica look-ul telefonului anului 2007. Se pare totusi ca aceste produse imbunatatesc semnalul telefonului, dar nu in zonele in care acesta este aproape inexistent. ClearBoost mai adauga o linie sau 2 de semnal atunci cand iPhone-ul indica deja 2 sau 3 linii, amplificand semnalul deja existent prin antena. Pretul acestui accesoriu este rezonabil, 35 de dolari, mai putin decat costa elegantele carcase metalice aparute recent pentru iPhone.

ClearBoost este fabricat complet din plastic negru si opac, care acopera aproape complet terminalul produs de Apple. Este inclus si un ecran protector, iar practic toata suprafata handsetului este protejata, nefiind totusi acoperite porturile superioare si inferioare, camera, difuzorul si slotul pentru cartela SIM. Ca si in cazul celorlalte carcase Griffin, aceasta a fost creata sa se potriveasca perfect cu orice Universal Dock, permitand compatibilitatea cu orice accesoriu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×