Serviciul de telefonie cu tarife reduse MO-Call, acum si pe iPhone

Autor:  | Publicat în:  Apple 1.072 ori
<b>Serviciul de telefonie cu tarife reduse MO-Call, acum si pe iPhone</b>Compania Morodo a anuntat recent ca va oferi pe terminalele iPhone celebrul sau serviciu cu tarife reduse MO-Call. Acesta nu soseste sub forma unei aplicatii third party ca Fring, ci mai degraba ca Jajah. Astfel, MO-Call ofera utilizatorilor acces rapid...

Compania Morodo a anuntat recent ca va oferi pe terminalele iPhone celebrul sau serviciu cu tarife reduse MO-Call. Acesta nu soseste sub forma unei aplicatii third party ca Fring, ci mai degraba ca Jajah.

Astfel, MO-Call ofera utilizatorilor acces rapid la servicii de telefonie low-cost. Fiindca am mentionat aplicatia Fring, aceasta va sosi pe iPhone in iunie. Revenind la serviciul celor de la Morodo, acesta poate fi utilizat accesand site-ul mo-call.mobi de pe iPhone-ul dumneavoastra cu ajutorul browserului Safari. Apoi interfata va va ghida printr-un proces simplu, la finalul caruia veti afla cu cat veti fi taxati si veti putea folosi serviciul MO-Call.

Evident, pentru a atrage publicul sunt oferite promotional credite pentru convorbiri gratuite. Oferta se aplica pentru utilizatorii de iPhone din SUA, Canada si Hong Kong, deocamdata. Alegerea acestor tari este cel putin bizara, mai ales in cazul ultimelor 2, de vreme ce iPhone este disponibil oficial doar in SUA, dintre tarile enumerate.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×