Sony Ericsson P5i Paris este de fapt P200?

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 1.161 ori
<b>Sony Ericsson P5i Paris este de fapt P200?</b>Desi stiam ca Sony Ericsson Paris este telefonul care a "scapat" in cateva randuri pe Internet sub numele de P5i, se pare ca de fapt numele modelului ar fi P200, cel putin asa afirma producatorul sau. Informatia vine prin intermediul site-ului oficial...

Desi stiam ca Sony Ericsson Paris este telefonul care a "scapat" in cateva randuri pe Internet sub numele de P5i, se pare ca de fapt numele modelului ar fi P200, cel putin asa afirma producatorul sau.

Informatia vine prin intermediul site-ului oficial Sony Ericsson si nu printr-un comunicat de presa sau prin oficialii companiei. Terminalul din imagine este asa-numitul P5i, care conform profilului UAF de pe site-ul SE este de fapt P200. Se pare, deci ca vom numi fostul Paris P200 de acum incolo, dar daca ne amintim sistemul de numire a telefoanelor Sony Ericsson, putem spune ca zvonul este neintemeiat. Conform acestuia, un terminal numit P200 ar trebui sa fie un candybar, de vreme ce numele sau se termina cu "0".

In schimb, acest telefon este un slider, iar numele P5i i se potriveste perfect, cifra "5" definind terminalele cu clapeta glisanta. O alta confuzie este provocata de acelasi "P200" care ar sosi cu o camera de 2 megapixeli, in loc de cea de 5 megapixeli cu care este dotat P5i. Speram ca nelamurirea a fost clarificata, iar singura concluzie trasa este ca ne putem astepta sa vedem si telefonul P200 pe piata, separat de Paris P5i.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×