Nokia devine NIKOAra in campania electorala clujeana

3.087 ori
<b>Nokia devine NIKOAra in campania electorala clujeana</b>Intr-un gest lipsit de bun gust si de tact, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a folosit numele Nokia, transformandu-l in "Nikoa-ra" pentru a-si face campanie electorala, dupa cum ne informeaza Romania Libera. Compania finlandeza i-a...

Intr-un gest lipsit de bun gust si de tact, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a folosit numele Nokia, transformandu-l in "Nikoa-ra" pentru a-si face campanie electorala, dupa cum ne informeaza Romania Libera.

Compania finlandeza i-a solicitat zelosului clujean sa-si retraga campania, care foloseste brandul producatorului de telefoane. De remarcat este faptul ca nu doar numele companiei a fost preluat, ci si motto-ul sau care a devenit "Connecting Cluj with Europe", in loc de "Connecting people". Afisul a aparut deja pe ziduri clujene si in ziare cotidiane, iar creatorii mesajului nu au consultat Nokia inainte de a se lansa in aceasta campanie stupida.

John Guerry a afirmat cu tarie ca Nokia nu a venit sa faca politica in Romania, ci doar sa dezvolte software si sa produca hardware. In stil "romanesc", Liviu Miclaus, sef de campanie al lui Nicoara a declarat ca i se pare normal sa faca o asociere intre investitia Nokia si omul care a facut aceasta initiativa posibila. De asemenea Miclaus declara ca nu exista o problema din punct de vedere al proprietatii intelectuale, de vreme ce brandul nu este folosit in scop comercial. Sa fie o noua "scutire de taxe" necesara pentru a inchide gura celor de la Nokia?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×