Produse evoMAG.ro

Nokia devine NIKOAra in campania electorala clujeana

Autor:  | Publicat în:  Nokia 2.735 ori
<b>Nokia devine NIKOAra in campania electorala clujeana</b>Intr-un gest lipsit de bun gust si de tact, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a folosit numele Nokia, transformandu-l in "Nikoa-ra" pentru a-si face campanie electorala, dupa cum ne informeaza Romania Libera. Compania finlandeza i-a...

Intr-un gest lipsit de bun gust si de tact, presedintele Consiliului Judetean Cluj, Marius Nicoara a folosit numele Nokia, transformandu-l in "Nikoa-ra" pentru a-si face campanie electorala, dupa cum ne informeaza Romania Libera.

Compania finlandeza i-a solicitat zelosului clujean sa-si retraga campania, care foloseste brandul producatorului de telefoane. De remarcat este faptul ca nu doar numele companiei a fost preluat, ci si motto-ul sau care a devenit "Connecting Cluj with Europe", in loc de "Connecting people". Afisul a aparut deja pe ziduri clujene si in ziare cotidiane, iar creatorii mesajului nu au consultat Nokia inainte de a se lansa in aceasta campanie stupida.

John Guerry a afirmat cu tarie ca Nokia nu a venit sa faca politica in Romania, ci doar sa dezvolte software si sa produca hardware. In stil "romanesc", Liviu Miclaus, sef de campanie al lui Nicoara a declarat ca i se pare normal sa faca o asociere intre investitia Nokia si omul care a facut aceasta initiativa posibila. De asemenea Miclaus declara ca nu exista o problema din punct de vedere al proprietatii intelectuale, de vreme ce brandul nu este folosit in scop comercial. Sa fie o noua "scutire de taxe" necesara pentru a inchide gura celor de la Nokia?

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×