Serviciul IPTV PBX TV, produs in Romania si lansat acum in SUA

3.533 ori
<b>Serviciul IPTV PBX TV, produs in Romania si lansat acum in SUA</b>Dupa cum va informam aici, avem si produse si servicii autohtone de calitate, chiar si pe piata telecom/web/streaming, cum este cazul lui PBX TV. Acest serviciu de IPTV poate fi considerat si o platforma media cu aplicabilitate la nivel international....

Dupa cum va informam aici, avem si produse si servicii autohtone de calitate, chiar si pe piata telecom/web/streaming, cum este cazul lui PBX TV. Acest serviciu de IPTV poate fi considerat si o platforma media cu aplicabilitate la nivel international.

PBX Telecom intentioneaza sa construiasca o retea mondiala de continuturi, iar lansarea noului serviciu a fost realizata cu ajutorul celor de la ARVO Group. Produsul rezultat poarta numele de PBX TV USA si se bazeaza pe un master server aflat in Chicago, urmand ca reteaua sa se extinda cu ajutorul publishing point-urilor de pe coasta de est si de vest.

PBX TV USA ofera peste 30 de canale romanesti in orice zona din SUA, fie ca le accesati de pe PC, televizor sau mobil. Serviciul include aproape 40 de canale destinate diasporei din SUA, dintre care 10 sunt disponibile gratuit. Pana pe 30 septembrie, abonamentul lunar la acest serviciu va costa doar 5.99 dolari, fiind necesara achizitionarea de credite dupa perioada de 3 luni, pornind de la o valoare minima de 10 dolari.

Lansat initial in Romania in urma cu 3 ani, acest produs a fost implementat in tara noastra de catre PBX Telecom SRL. La ora actuala, baza de utilizatori din tara depaseste 165.000 de clienti si creste zilnic. In plus, clientii beneficiaza de noi functii si servicii precum VOIP, skip forward la vizionarea unui film din sectiunea Video on Demand, supor pentru EVR (enhanced video renderer), sistem de invitatii via mail/SMS, DVD playback si streaming HD.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×