iOS 7 beta 5: iată ce schimbări aduce!

Autor:  | Publicat în:  iOS 1.722 ori
<b>iOS 7 beta 5: iată ce schimbări aduce!</b>E momentul să ne întoarcem puțin privirea și către iOS, după atât de multe știri și editoriale despre Android. Astăzi vom vorbi puțin despre iOS 7 beta 5 și ce ne aduce acest nou release. Vă reamintesc că suntem în luna august, deci...

E momentul să ne întoarcem puțin privirea și către iOS, după atât de multe știri și editoriale despre Android. Astăzi vom vorbi puțin despre iOS 7 beta 5 și ce ne aduce acest nou release. Vă reamintesc că suntem în luna august, deci probabil la una sau 2 luni distanță de lansarea următorului iPhone, împreună cu varianta finală de iOS.

în primul rând beta 5 aduce o modificare a lookului iconurilor din zona Setări, după cum se vede mai jos. De asemenea iconurile din zona de apelare sunt acum mai rotunjite, amintind de cele din lockscreen. Acum puteți dezactiva Control Center atunci când vă aflați într-o aplicație, iar în funcție de culoarea lui iPhone 5 ecranul de instalare își va adapta culoarea (mar negru pe fundal alb la iPhone 5 alb).

iOS 7 beta Screenshot Setari

iOS 7 beta 5 aduce și animații mai rapide, un nou branding Yahoo în Notification Center, un nou icon pentru Twitter și setări pentru Privacy în zona de input a microfonului. Avem la dispoziție și o nouă animație pentru glisarea în jos a centrului de notificări, plus un nou look al ferestrei Slide to Power Off.

iOS 7 beta Screenshot Shut Down

Suntem foarte aproape de varianta finală și vă întreb următorul lucru: voi ce ați modifica la iOS 7 pe ultima sută de metri?

iOS 7 beta

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×