Sfântul Graal al huselor de iPhone e aici: SanDisk iXpand Memory Case aduce extra stocare pe iPhone 6

2.311 ori
<b>Sfântul Graal al huselor de iPhone e aici: SanDisk iXpand Memory Case aduce extra stocare pe iPhone 6</b>Dacă vă doreați o husă cu memorie externă pentru smartphone-ul vostru iPhone, atunci căutarea s-a încheiat. Cei de la SanDisk tocmai ce au dezvăluit o husă pentru iPhone 6 ce aduce 32, 64, sau 128 GB memorie flash pentru back-ul de fișiere, sau stocarea

E frustrant să fii posesor de model iPhone şi să rămâi fără spaţiu de stocare fix în prag de vacanţe. Nefiind cazul unui device ce poate primi stocare externă, soluţiile sunt limitate, sau mai bine zis erau până am descoperit accesoriul de mai jos. E vorba despre o husă SanDisk cu extra memorie.

Ea se numeşte SanDisk iXpand Memory Case şi extinde stocarea lui iPhone 6. Scopul de bază al accesoriului e să protejeze terminalul, dar şi să ofere stocare extra conectându-se la portul Lightning. Prin intermediul lui iXpand puteţi extinde stocarea cu 32, 64 sau chiar 128 GB pe modelele iPhone. Există şi alte avantaje ale acestui accesoriu, precum posibilitatea de a face backup la camera roll spre exemplu.

Avem şi protecţie pe bază de parolă şi conţinuturile protejate rămân astfel şi când trec pe Mac sau PC, datorită tehnologiei SanDisk SecureAccess. De parcă nu era de ajuns protecţia şi stocarea, primim şi o baterie de 1900 mAh, dar ea vine ca add on separat şi se ataşează la husa. Accesoriul are un exterior din plastic dur şi un interior din cauciuc moale, pentru protecţie contra scăpărilor şi loviturilor.

Preţul lui SanDisk iXpand Memory Case este de 60 de dolari pentru varianta de 32 GB, 100 dolari pentru modelul de 64 GB şi 130 dolari pentru cel de 128 GB. Acesta e probabil cel mai util accesoriu de iPhone văzut de mine vreodată.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×