Sharp 801SH este un telefon flagship cu panou OLED şi breton, apărut în culisele IFA 2018 (Video)

1.056 ori
<b>Sharp 801SH este un telefon flagship cu panou OLED şi breton, apărut în culisele IFA 2018 (Video)</b>În spatele ușilor închise din cadrul târgului de tehnologie IFA 2018 din Berlin cei de la Sharp au avut de prezentat partenerilor un smartphone tare interesant. Este vorba despre modelul Sharp 801SH, telefon cu panou OLED, dotări de tip flagship

Sharp este genul de companie care preferă să aducă la showurile tech un panou de ecran revoluţionar, edge to edge sau flexibil, eventual să mai lucreze la E-Ink-urile colorate. Totuşi din când în când aduc şi telefoane de generaţie nouă, în special cele Aquos. Ştiu, ştiu, ajung greu în Europa, dar putem spera. În culisele IFA 2018 ar fi apărut un telefon cunoscut sub numele de cod Sharp 801SH, cu valenţe de flagship.

Vine cu un ecran OLED cu breton, procesor Snapdragon 845 şi ar putea sfârşi ca parte a seriei Aquos Crystal. Zvonurile afirmă că va ajunge în magazinele din Japonia întâi şi apoi în Europa pe final de an. Nu e acelaşi lucru cu modelul Aquos R2, care era flagship în ultimele luni. Sharp 801SH este cunoscut şi sub numele de cod "Johnny" şi vine cu un ecran de 6.2 inch OLED, cu rezoluţie de 3120 x 1440 pixeli.

Chiar dacă sursa menţionează un ecran "flexibil", cred că e vorba mai degrabă de un ecran curbat. Spaţiul generos dedicat bretonului nu include decât senzori şi camera frontală, fără alte mecanisme extra. Telefonul cel nou are procesor Snadpragon 845, 6 GB RAM şi 128 GB stocare. E bizar faptul că adoptădoar o singură cameră în spate, dar e vorba despre un senzor de 23 MP totuşi.

Avem şi scanner de amprente sub el. Sursele indică şi faptul că rulează Android 9.0 Pie deja. Designul nu arată rău deloc, doar că o persoană care i-a făcut hands on afirmă că terminalul are un corp din plastic, deci nu chiar materiale premium. Poate ne trezim cu o alternativă la Pocophone F1.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×