Sharp a lansat SH903i

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.240 ori
<b>Sharp a lansat SH903i</b>Sharp tocmai si-a lansat cel mai nou telefon mobil multimedia, modelul SH903i, care soseste cu tot tam-tam-ul asociat unei lansari de marca. SH903i include un display LCD de 2.8 inch si o adorabila camera de 3 megapixeli, dar si o a doua camera VGA pentru...

Sharp tocmai si-a lansat cel mai nou telefon mobil multimedia, modelul SH903i, care soseste cu tot tam-tam-ul asociat unei lansari de marca.

SH903i include un display LCD de 2.8 inch si o adorabila camera de 3 megapixeli, dar si o a doua camera VGA pentru servicii video calling. Bateria nu dezamageste oferind pana la 50 de ore de muzica ascultata non-stop, iar in caz ca memoria interna nu este de ajuns puteti folosi carduri de memorie microSD. Intimitatea va este protejata cu ajutorul unui filtru pentru ecran, care nu va permite curiosilor sa vada mai multe decat ati dori.

Nu cunoatem inca un pret si vestile nu sunt tocmai optimiste pentru SUA si "Batranul Continent", deoarece terminalul este destinat exclusiv pietei japoneze. Inca o data nu ne putem abtine sa nu ne intrebam de ce exista astfel de limitari la capitolul public si piata de comercializare, in conditiile in care SUA este "abonata" la toate noutatile care sosesc din Asia la capitolul terminale mobile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×