La vanatoare de Nokia N95: il cautam pe cel mai ieftin

6.264 ori
<b>La vanatoare de Nokia N95: il cautam pe cel mai ieftin</b>Nokia N95, un terminal dorit de multi, dar oare cati si-l permit? Vorbim totusi despre un telefon ce include functii GPS si o camera de 5 megapixeli. Terminalul suporta retele mobile de mare viteza, fiind proiectat pentru HSDPA si fiind dotat cu suport...

Nokia N95, un terminal dorit de multi, dar oare cati si-l permit? Vorbim totusi despre un telefon ce include functii GPS si o camera de 5 megapixeli. Terminalul suporta retele mobile de mare viteza, fiind proiectat pentru HSDPA si fiind dotat cu suport pentru retele WLAN, EDGE si WCDMA. N95 va oferi o acoperire excelenta si la fel putem spune si despre viteza conexiunilor. Navigarea pe Internet si inregistrarea la diverse feeduri va deveni o placere cu Nokia Web Browser dotat cu functia Mini Map.

De departe cei mai nefericiti utilizatori se afla in Turcia, unde terminalul costa nu mai putin de 3924 RON, spre deosebire de Cehia unde N95 costa doar 2095 RON. Preturi similare cu cele intalnite la magazinele din Romania gasim si in Slovacia (2358 RON), Ungaria (2456 RON) sau Bulgaria (2700 RON). In Romania puteti cumpara celebrul telefon la pretul de 2407 RON (www.hitechshop.ro), 2470 RON (www.marketonline.ro), 2419 RON (www.dm.ro), 2479 RON (www.cel.ro), 3538 RON (www.fotopipe.ro) sau 2466 RON (www.totalmarket.ro).

* Toate preturile includ TVA, iar cele mai mari din Romania se datoreaza probabil ofertei mai vechi, creata inainte de aparitia pe piata autohtona a telefonului.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×