Sharp anunta primul sau tablet Android: Galapagos

1.122 ori
<b>Sharp anunta primul sau tablet Android: Galapagos</b>Inca un jucator mare a intrat pe piata tableturilor Android! Este vorba de Sharp, care a anuntat ieri terminalul Galapagos in Tokyo, acest brand reprezentand atat un tablet, cat si un e-reader si un serviciu care va oferi carti digitale utilizatorilor....

Inca un jucator mare a intrat pe piata tableturilor Android! Este vorba de Sharp, care a anuntat ieri terminalul Galapagos in Tokyo, acest brand reprezentand atat un tablet, cat si un e-reader si un serviciu care va oferi carti digitale utilizatorilor.

Trebuie mentionat ca acest prim tablet Sharp este mai degraba un e-book reader evoluat, care vine cu un display HD LCD de 10.8 inchi, Terminalul este insotit de un e-reader pursange, de asemenea sub branding Galapagos si dotat cu un display LCD de 5.5 inchi. Tabletul anterior mentionat vine si cu functii de socializare, care permit utilizatorului sa arate prietenilor comentariile si cartile sale digitale preferate.

In plus, Sharp Galapagos, in versiunea de 10.8 inchi include si un browser web si suporta vizualizarea de harti. Modelul cu diagonala mai mica foloseste un trackball pentru deplasarea mai rapida in meniuri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×