Asa se scrie istoria! Primele 100 terminale mobile Android

Autor:  | Publicat în:  Google 1.333 ori
<b>Asa se scrie istoria! Primele 100 terminale mobile Android</b>Ne vine greu sa credem ca au trecut doar 2 ani de cand Android OS a fost lansat, deoarece software-ul celor de la Google a devenit in scurt timp una dintre cele mai importate platforme din industria telecom. PercentMobile a fost cu ochii atintiti asupra...

Ne vine greu sa credem ca au trecut doar 2 ani de cand Android OS a fost lansat, deoarece software-ul celor de la Google a devenit in scurt timp una dintre cele mai importate platforme din industria telecom. PercentMobile a fost cu ochii atintiti asupra performantelor sale, inregistrand activitatea web a nu mai putin de 100 terminale mobile ce ruleaza Android in acesti ultimi 2 ani.

Avand in vedere faptul ca intre primul model Android OS si al doilea au trecut 6 luni, faptul ca exista in acest moment 100 de terminale diferite (sau chiar mai multe) reprezinta o evolutie exploziva a OS-ului. Desi Google a dat gres cu produse ca Wave, Buzz sau Latitude, Android este un succes care spala rusinea oricarui esec, in special daca va continua pe linia pe care merge acum: open source si customizabilitate.

Mai impresionant este faptul ca Android continua sa evolueze, stimuland competitia si astfel iau nastere rivali precum iOS, BlackBerry OS 6, WebOS 2.0, Windows Phone 7 sau MeeGo. Sa vedem acum in cat timp va atinge Android a doua suta de terminale, cu mentiunea ca avem o banuiala ca multe dintre ele vor fi tableturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×