Asa se scrie istoria! Primele 100 terminale mobile Android

1.361 ori
<b>Asa se scrie istoria! Primele 100 terminale mobile Android</b>Ne vine greu sa credem ca au trecut doar 2 ani de cand Android OS a fost lansat, deoarece software-ul celor de la Google a devenit in scurt timp una dintre cele mai importate platforme din industria telecom. PercentMobile a fost cu ochii atintiti asupra...

Ne vine greu sa credem ca au trecut doar 2 ani de cand Android OS a fost lansat, deoarece software-ul celor de la Google a devenit in scurt timp una dintre cele mai importate platforme din industria telecom. PercentMobile a fost cu ochii atintiti asupra performantelor sale, inregistrand activitatea web a nu mai putin de 100 terminale mobile ce ruleaza Android in acesti ultimi 2 ani.

Avand in vedere faptul ca intre primul model Android OS si al doilea au trecut 6 luni, faptul ca exista in acest moment 100 de terminale diferite (sau chiar mai multe) reprezinta o evolutie exploziva a OS-ului. Desi Google a dat gres cu produse ca Wave, Buzz sau Latitude, Android este un succes care spala rusinea oricarui esec, in special daca va continua pe linia pe care merge acum: open source si customizabilitate.

Mai impresionant este faptul ca Android continua sa evolueze, stimuland competitia si astfel iau nastere rivali precum iOS, BlackBerry OS 6, WebOS 2.0, Windows Phone 7 sau MeeGo. Sa vedem acum in cat timp va atinge Android a doua suta de terminale, cu mentiunea ca avem o banuiala ca multe dintre ele vor fi tableturi.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×