Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo

Autor:  | Publicat în:  Sharp 1.034 ori
<b>Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo</b>Acum c&acirc;teva zile, operatorul mobile DoCoMo a anunțat o serie de noi produse ce vor fi comercializate din această vară, printre acestea număr&acirc;ndu-se at&acirc;t smartphone-uri c&acirc;t și tabletă. O tabletă anunțată &icirc;n aceeași...

Acum câteva zile, operatorul mobile DoCoMo a anunțat o serie de noi produse ce vor fi comercializate din această vară, printre acestea numărându-se atât smartphone-uri cât și tabletă. O tabletă anunțată în aceeași zi este și Sharp Aquos Pad SH-05G, un model de 7 inch cu display IGZO LCD și rezoluție FHD.

În spatele acestui panou IGZO se află o tehnologie specială ce ajută la o reproducere excelentă a culorii - roșu, aceasta fiind denumită Pure Red. Aflăm că device-ul sosește cu o carcasă metalică subțire ce cântărește 210 grame, și care va fi disponibilă doar în varianta de culoare neagră.

Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo

Sharp Aquos Pad SH-05G dispune de suport LTE-A, dual-band WiFi, VoLTE, încărcare rapidă și conectivitate infraroșu. Avem la dispoziție un procesor octa-core Snapdragon 810, Android 5.0 Lollipop, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și o baterie de 3.900 mAh.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×