Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo

Autor:  | Publicat în:  Sharp 989 ori
<b>Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo</b>Acum c&acirc;teva zile, operatorul mobile DoCoMo a anunțat o serie de noi produse ce vor fi comercializate din această vară, printre acestea număr&acirc;ndu-se at&acirc;t smartphone-uri c&acirc;t și tabletă. O tabletă anunțată &icirc;n aceeași...

Acum câteva zile, operatorul mobile DoCoMo a anunțat o serie de noi produse ce vor fi comercializate din această vară, printre acestea numărându-se atât smartphone-uri cât și tabletă. O tabletă anunțată în aceeași zi este și Sharp Aquos Pad SH-05G, un model de 7 inch cu display IGZO LCD și rezoluție FHD.

În spatele acestui panou IGZO se află o tehnologie specială ce ajută la o reproducere excelentă a culorii - roșu, aceasta fiind denumită Pure Red. Aflăm că device-ul sosește cu o carcasă metalică subțire ce cântărește 210 grame, și care va fi disponibilă doar în varianta de culoare neagră.

Sharp Aquos Pad SH-05G anunțată în Japonia de către operatorul DoCoMo

Sharp Aquos Pad SH-05G dispune de suport LTE-A, dual-band WiFi, VoLTE, încărcare rapidă și conectivitate infraroșu. Avem la dispoziție un procesor octa-core Snapdragon 810, Android 5.0 Lollipop, 2 GB RAM, 32 GB spațiu de stocare și o baterie de 3.900 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×