LG G4 ar putea debuta pe 2 iunie, conform unui tweet şters între timp

Autor:  | Publicat în:  LG 851 ori
<b>LG G4 ar putea debuta pe 2 iunie, conform unui tweet şters între timp</b>T-Mobile şi LG vor porni &icirc;ntr-un turneu de promovare a lui LG G4 &icirc;n SUA, &icirc;ntr-o serie de oraşe, iar cu această ocazie au pornit şi un cont de Twitter la comun. Pe numele său @G4Preview, acesta a scăpat porumbelul cu privire la...

T-Mobile şi LG vor porni într-un turneu de promovare a lui LG G4 în SUA, într-o serie de oraşe, iar cu această ocazie au pornit şi un cont de Twitter la comun. Pe numele său @G4Preview, acesta a scăpat porumbelul cu privire la sosirea lui LG G4 pe rafturile magazinelor.

Aparent acest lucru se va întâmpla pe 2 iunie, conform unui tweet care a fost şters deja între timp. Mai amuzant că e tweetul respectiv era postat ca răspuns la întrebarea unui utilizator legată de lansarea în reţeaua AT&T şi nu T-Mobile. În vreme ce în SUA dată de debut a lui G4 e incertă, în România câţiva retaileri au început să afişeze flagshipul LG în stoc, iar Orange România a introdus în oferta să versiunea cu piele de culoare neagră pe spate.

LG G4 ar putea debuta pe 2 iunie, conform unui tweet şters între timp

Terminalul a fost anunţat în luna aprilie şi a primit un preview detaliat de la Mobilissimo.ro imediat după. Acest model se remarcă prin cameră de 16 megapixeli cu cea mai bună deschidere de pe piaţă, F/1.8, dar şi prin spatele din piele, care e la mare căutare. În fată avem o cameră selfie de 8 MP, iar la interior marcăm debutul procesorului Snapdragon 808, un hexa core.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×