Samsung Galaxy S5 primește o actualizare de sistem ce aduce butonul silențios și optimizează consumul de memorie RAM

2.918 ori
<b>Samsung Galaxy S5 primește o actualizare de sistem ce aduce butonul silențios și optimizează consumul de memorie RAM</b>&Icirc;n această dimineață, prin intermediul unui cititor Mobilissimo am aflat despre faptul că Samsung Galaxy S5 tocmai ce a primit o actualizare de sistem ce aduce c&acirc;teva funcții și modificări la capitolul performanță. Acest update...

În această dimineață, prin intermediul unui cititor Mobilissimo am aflat despre faptul că Samsung Galaxy S5 tocmai ce a primit o actualizare de sistem ce aduce câteva funcții și modificări la capitolul performanță. Acest update Android 5.0 Lollipop sosește via OTA și ocupă aproximativ 400 Mb pe telefon.

Printre modificările aduse se remarcă revenirea butonului silențios, o mai bună optimizare a consumului de RAM, cât și unele schimbări în bine la capitolul performanță. Din punct de vedere hardware, acest telefon sosește cu display FHD de 5.1 inch, 2 GB RAM și un procesor Qualcomm Snapdragon 801.

Una dintre funcțiile prin care s-a făcut remarcat anul trecut este certificarea sa pentru rezistență la apă și praf, acest device oferind protecție pentru scufundarea în apa de până la 1 metru timp de 30 minute. În acest moment, Samsung Galaxy S5 costă 1.949 lei la eMAG.

Mulțumim pentru pont lui Sebastian Roșca!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×