Sharp AQUOS S2 este fotografiat în varianta pe negru; vedem camera duală din spate

1.119 ori
<b>Sharp AQUOS S2 este fotografiat în varianta pe negru; vedem camera duală din spate</b>Nu a trecut mult timp de la aflarea veștii că Sharp Aquos S2 se va lansa oficial pe data de 8 august și iată că avem parte de un leak interesant asociat acestui smartphone cu display edge-to-edge. Este vorba despre două fotografii reale ce ne prezintă

La scurt timp de la aflarea veștii că Sharp Aquos S2 se va lansa oficial pe data de 8 august iată că primim și fotografii reale cu acest smartphone echipat cu display edge-to-edge în stil Essential Phone. Imaginile pe care le vedeți mai jos și-au făcut apariția în China și ne prezintă varianta pe negru ce pare a opta pentru o carcasă cu spate din sticlă ușor curbată spre margini, material ce reflectă lumina în mod interesant.

Sharp Aquos S2

Observăm și camera duală din spate ce iese serios în evidență, dar și logo-ul companiei imprimat jos. Carcasa aduce o ramă metalică pe care  avem butoanele de control volum și pe cel de power/unlock și așa cum ați aflat din articolele anterioare, așteptăm aici un display de 5.5 inch cu rezoluție de 2040 x 1080 pixeli și tehnologie IPS LCD.

Sharp Aquos S2

Vor exista două variante dintre care una cu procesor Snapdragon 630 și 4 GB RAM + 64 GB stocare, respectiv o alta mai bine echipată cu chipset Snapdragon 660 și 6 GB de RAM + 128 GB memorie  flash. Pe spate vom avea o cameră duală de 12 megapixeli și pentru selfie-uri un senzor de 8 megapixeli. Acest telefon va fi rezistent la apă și ne va aduce scanner de amprente și tehnologia NFC.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×