Kyocera Basio KYV32 este un telefon pentru cei În vârstă, oferit de operatorul japonez KDDI

658 ori
<b>Kyocera Basio KYV32 este un telefon pentru cei În vârstă, oferit de operatorul japonez KDDI</b>Kyocera și operatorul japonez KDDI au anunțat ieri telefonul Basio KYV32, adresat unui segment cam neglijat de smartphone-uri în ultimii ani. E vorba despre cei în vârstă, care pot avea nevoi speciale odată ajunși la senectute. &nbsp;...

Kyocera și operatorul japonez KDDI au anunțat ieri telefonul Basio KYV32, adresat unui segment cam neglijat de smartphone-uri în ultimii ani. E vorba despre cei în vârstă, care pot avea nevoi speciale odată ajunși la senectute.

Specificațiile terminalului sunt similare cu cele ale lui Kyocera Urbano V01, dar interfața este diferită. Telefonul e destinat celor care sunt la început în segmentul smartphone și nu au mai deținut un astfel de terminal până acum. Handsetul incldue 3 butoane fizice și un buton extra pentru cameră, iar interfața include elemente vizuale de mari dimensiuni, pentru cei cu probleme cu vederea.

Kyocera Basio KYV32 este un telefon pentru cei În vârstă, oferit de operatorul japonez KDDI

Basio KYV32 dispune de un procesor quad core de 2.3 GHz, un display Full HD TFT LCD de 5 inch, o cameră de 13 MP și 2 GB RAM. El va sosi în magazine în februarie, cu 16 GB stocare la pachet și suport pentru aparate auditive. în plus, acest model este rezistent la apă și praf, vine cu suport 4G LTE, VoLTE și are o baterie de 3000 mAh.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×