Wiko U Feel Lite este un nou smartphone de buget ce adoptă un design interesant; iată-i specificațiile tehnice

2.514 ori
<b>Wiko U Feel Lite este un nou smartphone de buget ce adoptă un design interesant; iată-i specificațiile tehnice</b>Compania franceză Wiko anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget, unul ce impresionează totuși prin design-ul ceva mai diferit față de restul modelelor disponibile la v&acirc;nzare &icirc;n acest moment. Terminalul &icirc;n cauză se...

Compania franceză Wiko anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget, unul ce impresionează totuși prin design-ul ceva mai diferit față de restul modelelor disponibile la vânzare în acest moment. Terminalul în cauză se numește Wiko U Feel Lite și ne aduce un display IPS HD de 5 inch, dar și Android 6.0 din fabrică.

Avem la dispoziție un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Telefonul vine cu o cameră fot principală de 8 megapixeli + bliț LED, cu un senzor frontal de 5 megapixeli, dar și cu un slot pentru două cartele SIM, fiind acceptate doar versiuni micro-SIM în acest caz.

Wiko U Feel Lite

Wiko U Feel Lite ne mai oferă conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 și o baterie de 2500 mAh. Totodată, acest smartphone mai bune la bătaie și un scanner de amprente, modul regăsit iată pe un produs cu preț de doar 169 euro ~ 754 lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×