Wiko U Feel Lite este un nou smartphone de buget ce adoptă un design interesant; iată-i specificațiile tehnice

Autor:  | Publicat în:  Wiko 2.151 ori
<b>Wiko U Feel Lite este un nou smartphone de buget ce adoptă un design interesant; iată-i specificațiile tehnice</b>Compania franceză Wiko anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget, unul ce impresionează totuși prin design-ul ceva mai diferit față de restul modelelor disponibile la v&acirc;nzare &icirc;n acest moment. Terminalul &icirc;n cauză se...

Compania franceză Wiko anunță astăzi lansarea unui nou smartphone de buget, unul ce impresionează totuși prin design-ul ceva mai diferit față de restul modelelor disponibile la vânzare în acest moment. Terminalul în cauză se numește Wiko U Feel Lite și ne aduce un display IPS HD de 5 inch, dar și Android 6.0 din fabrică.

Avem la dispoziție un procesor quad-core de 1.3 GHz, 2 GB memorie RAM și 16 GB spațiu intern de stocare. Telefonul vine cu o cameră fot principală de 8 megapixeli + bliț LED, cu un senzor frontal de 5 megapixeli, dar și cu un slot pentru două cartele SIM, fiind acceptate doar versiuni micro-SIM în acest caz.

Wiko U Feel Lite

Wiko U Feel Lite ne mai oferă conectivitate 4G LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.1 și o baterie de 2500 mAh. Totodată, acest smartphone mai bune la bătaie și un scanner de amprente, modul regăsit iată pe un produs cu preț de doar 169 euro ~ 754 lei.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×