Sharp ar putea intra în curând pe piaţa telefoanelor pliabile; Descoperim un nou brevet

734 ori
<b>Sharp ar putea intra în curând pe piaţa telefoanelor pliabile; Descoperim un nou brevet</b>După Samsung şi Huawei şi ceva semne din partea LG şi Oppo, acum şi Sharp se pregăteşte să intre pe piaţa telefoanelor pliabile. Asta indica un brevet apărut recent şi asociat unui astfel de produs. Documentele datează din 2017

După Samsung şi Huawei şi ceva semne din partea LG şi Oppo, acum şi Sharp se pregăteşte să intre pe piaţa telefoanelor pliabile. Asta indica un brevet apărut recent şi asociat unui astfel de produs. Documentele datează din 2017, iar Sharp a ţinut totul sub radar până acum.

Brevet Sharp

Acum se zvoneşte că Sharp va lansa un telefon pliabil până la finalul acestui an şi judecând după imaginile apărute avem de-a face cu un design clamshell. E practic o regândire a telefonului cu clapetă în format vertical şi pliabil. Telefoanele cu clapetă rămân celebre și apreciate în Japonia, de aici şi această idee. Telefonul se pliază pe din două, suprapunând partea de jos peste cea de sus şi lăsând puţin loc pentru notificări, date despre vreme şi controale media.

Brevet Sharp

De fapt sunt două variante de pliere: cea completă, suprapunând cele două segmente şi cea parţială, lăsând o parte din ecran la vedere. Sharp ar fi inventat o metodă de a suprapune perfect cele două bucăţi de ecran, fără a lăsa un gol între ele. Deschis, terminalul are un ecran edge to edge şi nu pare să afişeze o cameră selfie.

În spate se află o cameră singulară, dar totul e doar un proiect si concept, aşa că nu luăm de bună imaginea. Sharp a inovat destul de mult în zona smartphone, modelele Aquos fiind înaintea vremii lor, cu muchii înguste şi difuzor piezoelectric. Nu m-ar mira să vină cu o surpriză şi pe piaţa pliabilelor, eventual la preţ mai mic decât rivalii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×