Primele imagini cu telefonul pliabil Vivo iQOO sunt aici; Are un format foarte lung

1.416 ori
<b>Primele imagini cu telefonul pliabil Vivo iQOO sunt aici; Are un format foarte lung</b>Vivo inaugura brandul iQOO cu câteva zile în urmă, existând indicii că ar fi asociat unor smartphone-uri de gaming. Se pare totuşi că primul produs din acea gamă este un smartphone pliabil, care tocmai a primit primele randări oficiale

Vivo inaugura brandul iQOO cu câteva zile în urmă, existând indicii că ar fi asociat unor smartphone-uri de gaming. Se pare totuşi că primul produs din acea gamă este un smartphone pliabil, care tocmai a primit primele randări oficiale.

VIVO iQOO

Fotografiile au apărut pe reţeaua de socializare chineză Weibo şi ne prezintă un pliabil foarte lung şi care pare să fie generos cu flexibilitatea, atât spre interior, cât şi spre exterior. Îl vedem pliat, închis şi prezentat la o întâlnire oficială a reprezentaţilor Vivo. Nu se deschide ca o carte ca alte pliabile, ci în sens invers, ecranul secundar venind din spatele celui principal.

VIVO iQOO

Interfaţa nu pare foarte diferită de FunTouch OS-ul văzut pe Vivo NEX Dual Display, pe care îl avem în teste la Mobilissimo.ro. Din păcate nu avem informaţii despre preţ, dimensiuni sau dacă mai este în ecuaţie funcţionalitatea de gaming. Ce ştim totuşi este ceea ce a declarat sursa de pe Weibo: că preţul va fi peste 1000 de dolari.

Nici urmă de butoane sau porturi aici, deci e posibil să se inspire de la Vivo APEX 2019, sau randările nu sunt finalizate. Aşteptăm terminalul cu procesor Snapdragon 855, probabil o cameră duală sau triplă şi din ce văd muchii foarte înguste.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×