Lenovo intră în lupta telefoanelor pliabile şi a tabletelor de acest tip, conform unui nou brevet

561 ori
<b>Lenovo intră în lupta telefoanelor pliabile şi a tabletelor de acest tip, conform unui nou brevet</b>Lenovo este cel mai nou nume care intră în zona telefoanelor şi tabletelor pliabile, conform unui brevet care tocmai a ajuns pe web. Ce e drept chinezii mai cochetaseră cu această zonă, judecând după alte concepte şi prototipuri prezentate

Lenovo este cel mai nou nume care intră în zona telefoanelor şi tabletelor pliabile, conform unui brevet care tocmai a ajuns pe web. Ce e drept chinezii mai cochetaseră cu această zonă, judecând după alte concepte şi prototipuri prezentate cu ani în urmă.

Brevet Lenovo

Am văzut o brăţară care devenea telefon şi balamale revoluţionare pe modelele Lenovo Yoga Book. Acum noul brevet are de-a face cu un "terminal portabil" şi a apărut la autoritatea din SUA (USPTO). Vedem în schiţe un terminal care se deschide ca o carte şi devine o tabletă, apoi se închide şi devine compact, ca un fel de smartphone mai gros.

Brevet Lenovo

Mecanismele sale implică o balama şi un ecran LCD pliabil care poate fi închis şi deschis pentru a creşte sau micşora diagonala. Astfel s-ar îmbunătăţi experienţa de gaming şi divertisment pe mobil, dar ar creşte şi productivitatea. Schiţele mai prezintă şi balamaua dintre porţiunile de ecran, care nu pare să se îndepărteze prea mult de ce am văzut în brevete Samsung, LG, Huawei sau chiar Oppo.

Include o porţiune rotativă şi rabatabilă pe care se vor mula cele două segmente de device. Nu e foarte clar dacă Lenovo vizează aici un PC de productivitate mai mic cu Windows 10 sau un device cu Android. Cred că vedem noutăţi de acest tip la MWC 2019, cel târziu la IFA 2019.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×