Sharp FOMA SH904i lansat!

Autor:  | Publicat în:  Sharp 2.145 ori
<b>Sharp FOMA SH904i lansat!</b>NTT DoCoMO tocmai a lansat Sharp FOMA SH904i, un terminal mobil care ruleaza sistemul de operare Symbian si foloseste platforma MOAP. Avem de-a face cu un telefon de tip clamshell, care adopta un design dreptunghiular devenind fie un hit, fie un esec...

NTT DoCoMO tocmai a lansat Sharp FOMA SH904i, un terminal mobil care ruleaza sistemul de operare Symbian si foloseste platforma MOAP.

Avem de-a face cu un telefon de tip clamshell, care adopta un design dreptunghiular devenind fie un hit, fie un esec pentru publicul larg. Diplay-ul widescreen de 3 inch este completat de functii touchpad, care ne fac sa ne simtim de parca am folosi un PC, mai degraba decat un terminal mobil. Nu se cunoaste inca un pret fix, iar invidia noastra pentru popoarele asiatice care primesc primele astfel de "bijuterii" a crescut inca o data.

Din cate putem observa in imaginea de mai sus, designul lui SH904i aduce un pic cu cel al telefoanelor Motorola, aparute in ultima vreme. De ce ar trebui sa devenim entuziasti cand astfel de terminale sunt disponibile doar pentru piata asiatica? Putem doar spera ca vom vedea noului SH904i si pe piata autohtona, concurand de la egal cu alte telefoane clamshell mai populare si mai cumparate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×