Motorola MC35, aliatul de incredere al companiilor din Romania

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.259 ori
<b>Motorola MC35, aliatul de incredere al companiilor din Romania</b>Novensys este unul dintre cele mai mari nume in domeniul solutiilor de management al informatiilor si este acum prezent si in Romania, punand la dispozitie marilor companii terminalul MC35, de la Motorola. Dupa cum puteti citi si in comunicatul de presa...

Novensys este unul dintre cele mai mari nume in domeniul solutiilor de management al informatiilor si este acum prezent si in Romania, punand la dispozitie marilor companii terminalul MC35, de la Motorola.

Dupa cum puteti citi si in comunicatul de presa atasat acestui articol, noul terminal integreaza multiple functii, create pentru conectarea sistemelor de management a informatiei din cadrul unei companii. De asemenea MC35 este ideal pentru gestionarea fortei de vanzari de pe teren, mentinerea relatiilor cu clientii si numeroase alte activitati de management.

Terminalul este mai degraba un computer handheld, in special datorita marimii si grosimii sale si nu poate fi numit PDA, ci mai degraba EDA (Enterprise Digital Assistant).

Ca si precedendetele modele, MC50 si MC70, MC35 include conectivitate GPS, WiFi, Bluetooth, GSM/EDGE. Noul model este dotat si cu o camera digitala, cititor de cod de bare si numeroase aplicatii de tip business. MC35 incorporeaza un procesor Intel Xscale PXA270 la 416 Mhz si opereaza pe Windows Mobile 5.0.

Motorola si Novensys ofera solutia ideala pentru companiile aflate in crestere, dar si pentru marile companii, care cauta solutii ideale pentru un mai bun management, mai ales daca au filiale raspandite in toata tara. MC35 este duce conectivitatea si functionalitatea la un nou nivel, aducand si un plus de durabilitate si manevrabilitate.

Comunicat de presa: aici

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×