Sharp MS1 anunţat oficial, ca un nou telefon cu spate curbat, cameră selfie high end

1.402 ori
<b>Sharp MS1 anunţat oficial, ca un nou telefon cu spate curbat, cameră selfie high end</b>Sharp are un nou telefon anunţat oficial astăzi, un model cunoscut ca Sharp MS1 şi remarcându-se prin faptul că vine cu muchii curbate ale spatelui şi un ecran cu muchii înguste. El se doreşte a fi un selfie phone, judecând după rezoluţia camerei sale fro

Sharp are un nou telefon anunţat oficial astăzi, un model cunoscut ca Sharp MS1 şi remarcându-se prin faptul că vine cu muchii curbate ale spatelui şi un ecran cu muchii înguste. El se doreşte a fi un selfie phone, judecând după rezoluţia camerei sale frontale, de 13 MP.

Produs de către cei de la Foxconn, terminalul vine cu Android 6.0.1 Marshmallow la bord şi optează pentru un procesor octa core MediaTek MT6753 tactat la 1.3 GHz. Primim şi un ecran LTPS LCD de 5.5 inch, cu rezoluţie Full HD, iar în spate se afla o cameră de 13 MP, în vreme ce cameră selfie are aceeaşi rezoluţie. Acest handset are suport pentru LTE Categoria 4 şi vine şi cu două slot-uri SIM, ambele de tip nano SIM.

Sharp MS1 suporta conectivitate Bluetooth 4.1, WiFi b/g/n, iar dotările hardware includ 3 GB RAM şi 64 GB stocare. Slot-ul microSD e şi el la posturi, iar bateria are o capacitate bună de 2600 mAh. Disponibil pe alb sau un roz fistichiu, acest model ar urma să coste 211 dolari. Să nu vă mire dacă o să îl vedem rebranduit şi la alte companii, cum se poartă în ultima vreme.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×