Sharp prezintă smartphone-ul concept Corner R; vine cu un display inedit ce acoperă și colțurile panoului frontal

2.012 ori
<b>Sharp prezintă smartphone-ul concept Corner R; vine cu un display inedit ce acoperă și colțurile panoului frontal</b>În cadrul expoziției CEATEC ce are loc în perioada 4 - 7 octombrie, producătorul japonez Sharp a ținut să prezinte și smartphone-ul concept Corner R. Inedit la acest produs este ecranul ce ocupă 90% din suprafața frontală, și care aduce chiar și colțuri

Drept să recunoaștem, smartphone-urile celor de la Sharp din ultimii ani s-au apropiat cel mai mult de conceptul edge-to-edge, câteva exemple fiind modelele Aquos Crystal și Aquos Crystal 2. Iar cea mai nouă creație a companiei japoneze vine să ne aducă un preview al viitorului, al modului în care smartphone-urile ar putea arăta peste doar câțiva ani odată ce asemenea display-uri vor fi mai ușor și mai ieftin de produs.

Sharp Corner R

Terminalul pe care îl vedeți mai sus se numește Sharp Corner R și el tocmai ce a fost prezentat în cadrul expoziției CEATEC Japonia 2016 ce are loc în perioada 4 - 7 octombrie. Compania ne dezvăluie și faptul că acest display ce acoperă chiar și colțurile panoului frontal, este o unitate de 5.2 inch cu rezoluție de 1920 x 1080 pixeli (densitate 425 ppi), unul fabricat folosindu-se tehnologia IGZO.

Sharp Corner R

Se ajunge astfel la un raport excelent screen-to-body, ecranul ocupând aproximativ 90% din întreaga suprafață a panoului frontal. Se remarcă și faptul că butoanele de control sunt unele software de tip on-screen și că portul de încărcare a fost plasat de către Sharp într-o poziție neobișnuită aici - în partea laterală stânga pe rama telefonului. Pentru moment nu există alte detalii despre Corner R, dar sperăm ca Sharp să aducă acest dispozitiv pe piață la un moment dat.

Sharp Corner R

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×