ZTE pregătește un smartphone cu display curbat; un teaser oficial ne oferă un preview pentru handset

887 ori
<b>ZTE pregătește un smartphone cu display curbat; un teaser oficial ne oferă un preview pentru handset</b>Cei de la ZTE pregătesc pentru această primă parte a anului 2017 un nou smartphone arătos, unul cu display curbat spre margini după cum vedem în imaginea teaser de mai sus. Telefonul ar putea debuta chiar la începutul noului an chinezesc sărbătorit

Un director executiv ZTE vine astăzi cu un material teaser foarte interesant ce pare a ne dezvălui un nou smartphone pregătit de către compania chineză. Telefonul cu pricina se remarcă prin display-ul său curbat spre margini, o dotare pe care am început să o vedem pe din ce în ce mai multe smartphone-uri în ultima vreme.

Nu se știe ce dotări hardware va aduce acest nou ZTE, dar ne putem aștepta ca lansarea sa să aibă loc aproape de data de 28 ianuarie, zi ce marchează celebrarea noului an chinezesc. Nu ar fi exclus ca handset-ul să fie prezentat câteva zile mai târziu chiar la Mobile World Congress 2017.

Așteptăm noi detalii despre telefonul misterios de aici și de ce nu, poate chiar o certificare din partea agenției chineze TENAA în următoarele zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×