și Nokia Poate! Potențialul grafic al platformei Symbian pus În evidență de... bule (Video)

Autor:  | Publicat în:  Symbian 1.962 ori
<b>și Nokia Poate! Potențialul grafic al platformei Symbian pus În evidență de... bule (Video)</b>Nokia Bubbles este o demonstrație de forță a companiei finlandeze, care s-a "jucat" cu interfața lui Symbian, rezultatul fiind ceea ce vedeți mai jos. Practic, iconurile obișnuite și modul standard de deblocare a ecranului au fost înlocuite cu o...

Nokia Bubbles este o demonstrație de forță a companiei finlandeze, care s-a "jucat" cu interfața lui Symbian, rezultatul fiind ceea ce vedeți mai jos. Practic, iconurile obișnuite și modul standard de deblocare a ecranului au fost înlocuite cu o serie de bule.

Astfel, în loc să deblocați telefonul printr-o combinație de taste sau prin slide pe ecran, va trebui să târâți cu degetul o bulă pe ecran până la un anumit punct, pentru a se suprapune cu o altă astfel de bulă. Pe același principiu se bazează întreaga interfață și ideea este genială, mai ales dacă reușim să reducem apelurile telefonice la un singur pas: târârea unei bule cu un număr de telefon peste simbolul de apelare.

întotdeauna avantajul principal al unei interfațe a fost nu atât lookul, cât simplitatea. Dacă Nokia urmează drumul pe care se afla acum cu Bubbles, lucrurile vor sta bine pentru companie, mai ales dacă nu mai anulează smartphone-uri MeeGo!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×