și Nokia Poate! Potențialul grafic al platformei Symbian pus În evidență de... bule (Video)

2.001 ori
<b>și Nokia Poate! Potențialul grafic al platformei Symbian pus În evidență de... bule (Video)</b>Nokia Bubbles este o demonstrație de forță a companiei finlandeze, care s-a "jucat" cu interfața lui Symbian, rezultatul fiind ceea ce vedeți mai jos. Practic, iconurile obișnuite și modul standard de deblocare a ecranului au fost înlocuite cu o...

Nokia Bubbles este o demonstrație de forță a companiei finlandeze, care s-a "jucat" cu interfața lui Symbian, rezultatul fiind ceea ce vedeți mai jos. Practic, iconurile obișnuite și modul standard de deblocare a ecranului au fost înlocuite cu o serie de bule.

Astfel, în loc să deblocați telefonul printr-o combinație de taste sau prin slide pe ecran, va trebui să târâți cu degetul o bulă pe ecran până la un anumit punct, pentru a se suprapune cu o altă astfel de bulă. Pe același principiu se bazează întreaga interfață și ideea este genială, mai ales dacă reușim să reducem apelurile telefonice la un singur pas: târârea unei bule cu un număr de telefon peste simbolul de apelare.

întotdeauna avantajul principal al unei interfațe a fost nu atât lookul, cât simplitatea. Dacă Nokia urmează drumul pe care se afla acum cu Bubbles, lucrurile vor sta bine pentru companie, mai ales dacă nu mai anulează smartphone-uri MeeGo!

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×