Prima aplicație iPhone pentru descurajarea consumului de alcool la volan: "Don't Drink and Drive"

2.466 ori
<b>Prima aplicație iPhone pentru descurajarea consumului de alcool la volan: "Don't Drink and Drive"</b>Alexandrion Grup România și Poliția Rutieră Română au pornit o inițiativă inedită și binevenită, lansând o aplicație pentru iPhone care poartă numele "Don&#39;t Drink and Drive". Aceasta este menită să descurajeze consumul de alcool la...

Alexandrion Grup România și Poliția Rutieră Română au pornit o inițiativă inedită și binevenită, lansând o aplicație pentru iPhone care poartă numele "Don't Drink and Drive". Aceasta este menită să descurajeze consumul de alcool la volan.

Aplicația sosește sub forma unui joc, care se desfășoară pe 5 nivele, reprezentate de gradul de alcoolemie din sânge (0‰, 0,3‰, 0,5‰, 0,8‰ și 1,1‰). Astfel, folosind acest program pe iPhone veți putea controla un automobil prezent pe ecran, acesta răspunzând la comenzi în funcție de gradul de alcoolemie.

Deficiențele ce își fac apariția odată cu creșterea acestui grad sunt reflexele întârziate, vederea încețoșată, problemele de echilibru, care vă vor afecta experiența de condus în aplicație. La începutul fiecărui nivel veți afla și efectele consumului de băuturi alcoolive la volan. Dacă are loc un accident în joc, veți vizualiza atât o scenă care prezintă ce se poate întâmpla, cât și statistici puse la dispoziție de Poliția Rutieră Romană. Acestea fac referire la accidentele ce au loc din cauza consmului de alcool.

Campania are și un clip video dedicat, prezent pe pagina de Facebook. Puteți descărca "Don't Drink and Drive" gratuit din Apple App Store. Click aici pentru a descărca aplicația iar mai multe detalii aflați de la Zenergy, creatorii aplicației.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×