și s-a lansat și iPhone 4... prin Cosmote și Vodafone (Video)

Autor:  | Publicat în:  Apple 3.802 ori
<b>și s-a lansat și iPhone 4... prin Cosmote și Vodafone (Video)</b>A venit și marele moment al lansării lui iPhone 4 prin Cosmote și Vodafone România, evenimente la care am participat pe rând, după o altă premieră din Capitală: prima zăpadă serioasă. înghețați și agasați de trafic, am luat întâi...

A venit și marele moment al lansării lui iPhone 4 prin Cosmote și Vodafone România, evenimente la care am participat pe rând, după o altă premieră din Capitală: prima zăpadă serioasă. înghețați și agasați de trafic, am luat întâi contact cu lansarea Cosmote, aflată sub semnul entuziasmului și al baloanelor alb-verzi.

Primul cumpărător părea destul de încântat de achiziție, dar a durat destul de mult timp până ce toate problemele legale (și cele cu microSIM-urile) au fost rezolvate. Nici o bagatelă aici, căci și eu am așteptat cel puțin 20 de minute până ce primul iPhone 3GS din țară a putut fi al meu, după efectuarea formalităților.

La prima vedere, iPhone-ul din rețeaua Cosmote e destul de atractiv, el costând un minim de 739 RON cu abonament lunar de 48.36 euro pe 24 de luni. Este vorba despre abonamentul Cosmote Adventure și versiunea de 16GB a lui iPhone 4, iar cea de 32GB vă duce la 1189 RON cu același abonament. Mai multe variante aflați de aici.

http://www.cosmote.ro/ro/iPhone.aspx?ns=-10000&cid=20250&p=2

Cuvântul cheie la Cosmote a fost ospitalitatea, în ciuda sediului micuț de pe Bulevardul Magheru și a aglomerației, cauzate în special de cei veniți gură-cască. Dacă la Vodafone mai mult jurnaliștii au umplut sediul, la rivalul cel verde erau majoritari clienții apăruți să prindă reducerea cu 15% din ultimele ore ale zilei de 16 decembrie.

Primul iPhone Cosmote

Apoi a venit momentul intrării în lumea Vodafone, cu numeroși curioși în fața magazinului, cu reflectoare care atrăgeau atenția celor ce treceau pe bulevard și o listă selectă de invitați pe care ne aflam. Mulțimea de jurnaliști s-a bulucit inițial într-o cameră de la subsol, pentru că apoi să fim mutați înapoi la parter, unde a ținut un speech Karsten Wildberger, Chief Commercial Officer, Consumer Unit, Vodafone România. Răspunsurile sale au fost destul de evazive, astfel ca nu știm încă numărul de unități iPhone 4 pe care Vodafone le are la dispoziție sau numărul de posesori iPhone din țară, ambele fiind întrebări adresate oficialului Vodafone.

Trecând direct la ce vă interesează cel mai mult, veți putea cumpăra un iPhone 4 la prețul de 99 de euro Prin Vodafone, dacă sunteți deja clienți ai operatorului, dacă doriți versiunea 16 GB și dacă sunteți dispuși să cheltuiți 59 de euro pe lună. Exorbitantul abonament poate fi disponibil și pentru clienții noi, care vor plăti 199 euro pentru un iPhone de 16 GB. Mai adăugați încă 100 de euro la acest preț pentru versiunea de 32 GB.

Oferta Comeciala iPhone 4 a Vodafone Romania

Revenim la feeria organizării Vodafone, definită de antre-uri, prăjituri, produse de patiserie, cafele, ceaiuri, cam același meniu ca al celor de la Cosmote, dar puțin mai multă căldura din partea organizatorilor. Din data de 17 decembrie, iPhone 4 este disponibil în 25 de magazine Vodafone și online la www.vodafone.ro/iphone.

Primul iPhone 4 vandut de Vodafone

în ciuda zvonurilor de pe Twitter cu privire la interesul scăzut pentru aceste eveniment, sediile operatorilor rivali erau înțesate de membri ai presei, de curioși și de pasionați de tehnologia de vârf. în vreme ce primul posesor de iPhone 4 de la Cosmote nu a oferit detalii despre identitatea sa, cel care a inaugurat produsul la Vodafone era un personaj pitoresc, un pilot în vârstă care cu siguranță avea povești interesante de spus. Nu neglijăm prezența personajelor din Maximia/Marea Ieșeală lângă acest prim client, parcă în antiteza prin look-ul cool cu prestanța căpitanului aflat în rezervă.

între timp vă reamintim că mai există un operator, unul chiar mare și dominant pe piața noastră, numit Orange și care vinde handsetul iPhone 4 cu prețuri cuprinse între 169 și 557 euro. Deja duelul operatorilor se diversifică și vom asista în curând la lupta platformelor software, dintre Apple iOS, Android și Microsoft cu Windows Phone 7, pe măsură ce tabletele devin tot mai populare în țara noastră, iar Android câștiga teren.

E amuzant să ne amintim că nu cu mult timp în urmă se zvonea că Orange ar urma sa prevină oferte imbatabile din partea Vodafone, lansând un iPhone 4 la prețul de 99 euro, pe care il practică acum chiar Vodafone! Oare ce plănuiește operatorul portocaliu acum?

Lansarea iPhone 4 prin Vodafone

Mâine vă vom prezenta și o analiză a prețurilor lui iPhone 4 pentru a decide ce operator vi se potrivește cel mai bine, dar până atunci, putem spune că lansarea a fost o reușită atât pentru Cosmote, cât și pentru Vodafone, cu un bonus pentru Vodafone. Puncte în plus primesc pentru serviciile de catering, atenția acordată invitaților, răspunsurile pertinente și atmosfera inedită de la lansare.

Pe final vă recomandăm să vizitați contul nostru de YouTube pentru a intra in atmosfera acestor lansări de marcă (clipuri, mai jos).

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×