Şi telefonul tău poate deveni modular în stil Project Ara cu ajutorul carcasei Nexpaq (Video)

Autor:  | Publicat în:  Project Ara 1.543 ori
<b>Şi telefonul tău poate deveni modular în stil Project Ara cu ajutorul carcasei Nexpaq (Video)</b>&Icirc;n continuare aşteptam telefoanele Project Ara, cu un termen limită ce pare să se mute continuu. P&acirc;nă atunci, există o husă speciala pentru smartphone-uri, care le duce cu un pas mai aproape de Ara. Numele său este Nexpaq, iar proiectul...

În continuare aşteptam telefoanele Project Ara, cu un termen limită ce pare să se mute continuu. Până atunci, există o husă speciala pentru smartphone-uri, care le duce cu un pas mai aproape de Ara. Numele său este Nexpaq, iar proiectul are deja succes pe Kickstarter.

Ţinta iniţiala era de 50.000 de dolari în serviciul de crowdfunding şi acum, cu 12 zile rămase, s-a ajuns la 189.000 de dolari. Asta înseamnă că proiectul va deveni realitate. E vorba aici despre o carcasă modulara de smartphone, care permite personalizarea, îmbunătăţirea şi adăugarea de funcţii unui terminal, în stil Project Ara. Acest lucru e realizat prin ataşarea de module ce îmbunătăţesc dotările terminalului.

Şi telefonul tău poate deveni modular în stil Project Ara cu ajutorul carcasei Nexpaq (Video)

Fiecare carcasă are inclusă o baterie de 1000 mAh, se pare, ea adăugând cu 30, până la 60% extra viaţa a bateriei. Bateria alimentează şi modulele. La ora actuală Nexpaq are în plan 12 module pe care clienţii le pot comanda, iar printre opţiuni se număra un cititor de carduri SD, lanterna LED, flash USB şi stocare de 64 GB. Există şi alte opţiuni inedite, precum un laser, termometru, scanner de umiditate şi aparat de suflat în fiolă.

Modulele Nexpaq funcţionează şi pe telefoanele Android şi pe iPhone-uri, iar utilizatorii pot schimba modulele fără a cumpăra hardware extra. Cei care precomanda o carcasă Nexpaq pe Kickstarter la preţ de 109 dolari primesc şi 4 module, dar livrarea are loc în ianuarie anul viitor. Există şi opţiunea de a comanda un bundle iPhone 6 cu preţ de 99 de dolari şi livrare în noiembrie.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×