Oppo prezintă Color OS 2.1.0i, având la baza Android Lollipop (Video)

Autor:  | Publicat în:  Oppo 767 ori
<b>Oppo prezintă Color OS 2.1.0i, având la baza Android Lollipop (Video)</b>Oppo a prezentat &icirc;n acest weekend Color OS 2.1.0i, un nou custom ROM bazat pe Android 5.0 Lollipop. Acest release a sosit sub formă de preview pe telefoanele Oppo Find 7 şi Oppo Find 7a. Versiunea 2.1.0i se afla &icirc;n faza finală de testare,...

Oppo a prezentat în acest weekend Color OS 2.1.0i, un nou custom ROM bazat pe Android 5.0 Lollipop. Acest release a sosit sub formă de preview pe telefoanele Oppo Find 7 şi Oppo Find 7a. Versiunea 2.1.0i se afla în faza finală de testare, se pare.

Asta înseamnă că software-ul va fi disponibil spre download în următoarele zile, în faza beta iniţial. ColorOS 2.0.1i aduce o interfaţă mai plată şi mai iluminată, cu elemente de Material Design incluse. Totuşi textura aproape skeumorfica (a la iOS) de pe precedentele versiuni ColorOS a fost păstrată aici. Music playerul a primit o actualizare considerabilă, trecând de la acel vinil folosit ca element grafic la o abordare pe baza de CD.

Folderele de pe homescreen arata acum mai curat şi întreaga interfaţa e mai aerisita. Aplicaţiile pornesc mai rapid, iar bootarea are la rândul său loc într-un timp mai scurt. Imaginile sunt randate mai rapid, iar alte elemente ColorOS au rămas neatinse, precum launcherul single layer. Avem parte şi de noi tranziţii şi efecte în homescreenuri, iar playerul muzical menţionat mai sus aduce cu cel din Emotion UI puţin.

Încă nu am văzut cum arată interfaţa camerei, dar presupun că nu există schimbări prea mari aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×