Şi Vodafone aduce telefoane Xiaomi în oferta sa! Debutează Xiaomi Mi 8 cu o brăţară Mi Band 2 cadou

1.722 ori
<b>Şi Vodafone aduce telefoane Xiaomi în oferta sa! Debutează Xiaomi Mi 8 cu o brăţară Mi Band 2 cadou</b>Treptat-treptat Xiaomi se apropie de marele debut oficial în România. Teoretic Orange i-a facilitat accesul prin includerea în oferta sa a lui Xiaomi Mi MIX 2S, iar acum vedem că şi Vodafone România listează produse Xiaomi

Treptat-treptat Xiaomi se apropie de marele debut oficial în România. Teoretic Orange i-a facilitat accesul prin includerea în oferta sa a lui Xiaomi Mi MIX 2S, iar acum vedem că şi Vodafone România listează produse Xiaomi. Gheaţa e spartă de Xiaomi Mi 8, care vine cu o ofertă specială.

Xiaomi Mi 8

Vodafone România vinde un Xiaomi Mi 8 cu o brăţară Xiaomi Mi Band 2 cadou şi la preţul de 190 de euro cu abonament Super RED 27 cu Vodafone Pass. Fără abonament costă 509 euro, dacă eraţi curioşi. Vorbim aici despre varianta cu 6 GB RAM a telefonului, care vine cu procesor de flagship Snapdragon 845 şi ecran Super AMOLED de 6.21 inch Full HD+.

Avem şi baterie de 3400 mAh la bord, plus o cameră frontală de 20 MP şi principală duală de 12 MP (wide) + 12 MP (tele). Reţineţi că nu avem slot microSD aici, dar primim 64 GB stocare internă. Aş sublinia şi că acest telefon a fost primul model Android cu deblocare facială 3D, titlul pe care şi l-a disputat cu Allview Soul X5 Pro, ambele fiind lansate la început de vară.

Aşteptăm şi alte terminale Xiaomi la operatorii de la noi, eventual şi cu alte bundle-uri de gen. Apropo băieţii care scriu specs pe pagina Vodafone ar trebui să corecteze menţiunea că Mi 8 are 300 de grame greutatea.

 

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×